Een tuin in stijl met de producten van Hillhout

Met het mooie weer en de vakantieweken voor de deur is het weer tijd om je eigen stukje koninkrijk aan te pakken, de tuin. In de wintermaanden schuiven we het weg, letterlijk onder een laag sneeuw, en met regenachtig weer gaan we ook liever niet naar buiten. Maar het weer is inmiddels al weken lekker en op het moment ook niet té warm, dus het onkruid kan weer aangepakt worden en de tuinsets kunnen weer naar buiten. Tuinset? De mooiste houten tuinmeubelen kan je halen op hillhouttuinhout.nl. Wat zij precies verkopen, vertel ik je in deze blog.

Over Hillhout

Hillhout tuinhout is een merk wat bekend is om de hoge kwaliteit houten tuinmeubelen. Het merk stelt enorm hoge eisen aan hun producten en het is dus niet gek dat deze alvorens ze verkocht kunnen worden, door een strenge keuring moeten. Met Hillhout artikelen kan je er dus zeker van zijn dat je een goed product in huis haalt, of in de tuin. Duurzaam en kwalitatief hoogstaand. Om te checken of een meubelstuk écht van Hillhout is, check je simpelweg of het logo erop staat. Dan weet je dat je goed zit.

De Tuinhoutexpres als dealer

De Tuinhoutexpres is een erkende Hillhout tuinhout dealer in Nederland. Vanuit hun fysieke winkel in Noordwijkerhout verkopen ze tuinhout van verschillende importeurs en handelsbedrijven. Ze hebben een heel breed assortiment en voor sommige merken zelfs aparte webwinkels die zich volledig op de producten van dat merk richten zoals hillhouttuinhout.nl. Ze zijn één van de grootste Hillhout verkopers in Nederland en hebben daarom altijd een ruime voorraad aan producten voor de klant klaarliggen. Is het er niet? Minimaal twee keer in de week wordt de voorraad aangevuld.

Levering en ophalen

Als u bij De Tuinhoutexpres bestelt, heeft u het voordeel dat zij snel leveren. Dit dus omdat ze één van de grootste dealers in ons land zijn. Voor veel artikelen geldt dan ook dat als je ze op maandag bestelt, het uiterlijk zaterdag geleverd wordt. Bestel je later dan maandag? Ook dan probeert De Tuinhoutexpres ervoor te zorgen om je bestelling dezelfde week nog af te leveren.

Hillhout prijzen

Dan als laatste nog even een stukje over de prijzen. Op de website hillhouttuinhout.nl staan alle prijzen bij de producten vermeld. U hoeft hier niet eerst een offerte voor aan te vragen. Wel zo makkelijk. Daarnaast wordt uw bestelling vanaf 600 euro gratis en voor niets bij u thuis afgeleverd! Topproduct en topservice!

Geef een reactie