Kleding voor de (niet zo heel erg) jong volwassene koop je hier!

Kenzo

Winkelfases

Hebben jullie ook dat de winkels die je leuk vind mee groeien met hoe oud je bent? Als kind zijnde vond ik niks leuker dan even langs de speelgoedwinkel te gaan, en kon ik me daar uren vermaken. Als tiener ging ik juist altijd naar kleine make-up winkeltjes, of winkels waar ze haarsieraden en oorbellen verkochten. Tegenwoordig ben ik dusdanig volwassen geworden dat de speelgoed- en make-up winkel plaats hebben gemaakt voor de Ikea en de Action. Kleine meisjes worden nou eenmaal groot. Ik merk echter dat dit proces zich ook voordoet met kledingwinkels, maar dat het soms nog heel lastig kan zijn om een kledingwinkel te vinden die echt past bij jouw huidige stijl.

Kleding

Als kind en jong-volwassene zijnde ging ik altijd naar winkels als de C&A en de H&M, maar dat lijk ik toch wat ontgroeid. Ik vind de kledingstukken op de afdelingen waar ik deze haalde tegenwoordig erg kort en hoewel ik met de daar gekochte outfits de universiteit nog wel geslaagd ben doorgekomen, vind ik deze voor werkomgevingen eigenlijk niet meer kunnen. Echter is de ‘volwassen’ afdeling ook nog niet helemaal mijn ding. Ik vind de patroontjes vaak wat oubollig en niet helemaal flatterend voor iemand in de dertig. Daardoor zit ik nu in een soort kledingwinkel-gat. Ik ben te oud voor winkels als New Yorker en H&M, maar te jong voor de Miss Etam. Gevolg: ik kan nauwelijks kleding vinden die me echt bevalt. En dat irriteert me mateloos. Ik kan toch niet de enige zijn met dit probleem?

Nieuwe stijl

Nou, gelukkig ben ik dat inderdaad niet. Ik sprak laatst een vriendin en zij raadde me de kledingstukken van kenzo aan. Kenzo is een Japans merk wat gebruik maakt van allerlei kleurtjes op een effen outfit. Dit staat vrolijk, maar niet slordig. Ze hebben kleding voor zowel mannen als vrouwen in alle soorten en maten, van casual tot urban. Daarnaast draagt deze kleding ook nog eens bij aan een beter milieu. Een echte win-win dus. Wat ik zelf helemaal ideaal aan deze kledinglijn vind, is het feit dat het online te koop is. Tegenwoordig is het leven maar druk en heb je weinig tijd om rustig te gaan winkelen. Een webshop waar je de kleding op je eigen tempo kan bekijken is daarom, wat mij betreft, echt de uitkomst. Hier kan ik me de komende levensjaren nog wel even in vinden, de kleding sluit precies aan bij mijn stijl. Nog geen oubollige kleding voor mij, en ik raad al mijn leeftijdsgenoten met eenzelfde probleem absoluut aan hier even een kijkje te nemen!

Geef een antwoord