De basis van alle kleding

Iedere dag doe je je best om er goed uit te zien. Je stelt de kleur van je broek af op de kleur van je jas, de print van je shirt met het soort schoenen wat je draagt. Maar daar stopt het niet, noch begint het daar. Het stijlen van een outfit begint al op het moment dat je zoals je geboren bent voor de kast staat. Hoe je ook onder je bovenste laag kleding tiptop door het leven kan gaan vertel ik in deze blog. Lees je mee?

Calvin Klein boxers zijn de beste

Waarom Calvin Klein de beste zijn, is eigenlijk heel simpel: de pasvorm is namelijk perfect voor bijna iedereen. Ze zijn basic en dus makkelijk onder ieder soort kleding te dragen én Calvin Klein boxers gaan enorm lang mee. Door de katoenen stof zit het lekker op de huid en kriebelt het niet. Door de goede kwaliteit en pasvorm voorkom je dat je ondergoed op ontdekkingsreis gaat en op andere plekken gaat zitten, omhoogschuift of afzakt. Dit is ook precies de reden dat het lang mee gaat: je draagt ze zoals ze horen en dit komt door de goede kwaliteit, een soort positieve spiraal.

Stap vrolijk door het leven op deze sokken

Net zoals boxers zie je vaak niet alle onderdelen van je kleding, sokken horen daar vaak ook bij. Je kan ze wel laten zien door lage schoenen te dragen en een broek met hoog opgetrokken enkels. Zelf vind ik het heel leuk om sokken te dragen met een gekke print, een soort knipoog naar iedereen die het opvalt en een positieve of grappige toevoeging aan mijn eigen dag wanneer ik ze ’s ochtends uit de kast trek en me overdag bedenk dat ik ze aanheb. Dit soort gekke sokken verkopen ze tegenwoordig in heel veel winkels

Shirts voor iedereen

Ik ben van mening dat iedereen een paar goede basis T-shirts moet hebben. Maar een shirt vinden met een goede pasvorm kan nog weleens lastig zijn. Nu hoeven deze shirts geen fortuin te kosten en daarom kan je er best een paar uitproberen van verschillende merken. Misschien kom je erachter dat er een merk is, wat een beetje duurder is maar perfect voor jou of kom je erachter dat de winkel bij jou op de hoek shirts voor vijf euro verkoopt die supergoed zijn.

En zo heb je ook binnen een mum van tijd je basis helemaal tiptop in orde.

Geef een antwoord